Bedankt

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Vanaf € 5,00 € 4,13

"HoofWear, dankjewel!"

Wij vinden het heel fijn om jou van advies te voorzien. Zodat jouw paard op de best passende hoefschoenen op pad kan. Of om je op weg te helpen naar een betere hoefgezondheid.

Kennisdelen is fantastisch om te doen - we geven niet voor niets cursussen en verzorgen binnen Centrum voor Hoefgezondheid een volledige opleiding tot Hoefspecialist. Ook met onze artikelen in het HoofWear Kennispunt willen we je informeren over alles wat met gezonde hoeven te maken heeft.

Hoe meer paardeneigenaren weten hoe machtig interessant paardenhoeven zijn, hoe beter het uiteindelijk voor de paarden is!

Wij steken veel zorg en dus tijd in een zo goed mogelijk antwoord op jouw adviesvraag. Het advies dat we jou per e-mail, whatsapp of telefoon geven kost jou niets.

Vind je het leuk om daar iets tegenover te stellen? Bijvoorbeeld een kleine koffiepauze, een iets grotere koffiepauze met wat lekkers erbij? Of een investering in onze bibliotheek, om nog meer inhoudelijke artikelen voor het HoofWear Kennispunt te kunnen schrijven? Ben je echt superblij met ons advies en vind je dat wat meer waard? Doe dan een mini-investering in onze hoefrevalidatie! Zo komt je bijdrage ten goede aan paarden die bij ons worden opgenomen om behandeld te worden en te herstellen van een ernstig hoefprobleem.

Dankjewel!Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bedankt
Uw waardering