Betaling

Wij begrijpen dat betalen nou net het vervelendste van het online winkelen kan zijn, daarom maken wij het voor u zo gemakkelijk mogelijk! U kunt op verschillende manieren betalen. 

Direct betalen bij het plaatsen van de bestelling

Meest bekende is wel Ideal (Nederland) en Mistercash (België), voor de Duitse klanten kan dat via Direct ebanking. 
Daarnaast kan je ook met creditcard of paypal betalen.

Achteraf betalen of gespreid betalen.
Bij bestellingen tot 250 euro kunt u ook kiezen voor achteraf betalen, er wordt dan een snelle controle gedaan of u gebruik kunt maken van deze service. Komt u niet in aanmerking dan komt u terug op de betaalpagina en kunt u op een andere mannier betalen, wordt de aanvraag goedgekeurd dan versturen wij uw bestelling en ontvangt u een email met factuur en betalingsinstructies. U heeft dan 14 dagen de tijd om de factuur te betalen via iDeal of overschrijving.

Bestellingen boven de 250 euro kunt u gespreid betalen,  bij gespreid betalen wordt de eerste termijn direct betaald in de checkout. De tweede en derde termijn kunt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betalen.Pinnen bij afhalen
Komt u uw bestelling op afspraak afhalen in Uden dan moet u per PIN betalen.


Niet goed? Geld terug

Bij Hoofwear.com de hoefschoenenspecialist kunt u in alle vertrouwen shoppen, want u geniet de garantie “Niet goed, Geld terug”.

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken. Bent u niet tevreden dan mag u het artikel retourneren (onder een aantal voorwaarden). Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. 


Klik hier voor de info over ons retourbeleid