EvoBoot reseller weekend

EvoBoot reseller weekend

Het weekend van 24-25 Maart 2018 stond voor ons in het teken van de EVO BOOT


De evoboot is dan net een jaar op de markt, maar ondanks zijn kwaliteit vallen de verkopen nog wat tegen. Op zich niet vreemd, want dat zien we meestal bij nieuwe merken en modellen. Na een goed jaar beginnen nieuwe modellen pas te lopen, dat heeft aan de ene kant te maken met dat wij zelf ervaring moeten opdoen voordat we een schoen aanraden, voor de hoefschoen passers is dat precies zo, en voor jullie klanten is het fijn als er wat meer ervaringen van andere klanten zijn.

Dit weekend kwamen de 10 grootste hoefschoen verkopers in Europa samen in Spanje om alles over deze schoenen te leren. Een win-win situatie, wij verkopers leren veel over de schoenen, de producent krijgt van ons feedback en onderling wordt er ook veel kennis en ervaring uitgewisseld (ook over andere merken en modellen natuurlijk)

Ik ben terug gekomen van dit weekend met een boel meer ervaring en kennis, aan de ene kant over de schoenen, de toepassings mogelijkheden en aan de andere kant over het gebied catalonie in Spanje, want al dat leren werd aangenaam aangevuld met een rondleiding en proeverij bij de locale Cava producent ;-)