Hoofboss mobileDe Hoof Boss Mobile-houder accepteert een 18 V of 20 V oplaadbare lithium-ionbatterij van DeWalt of een compatibele vervanging. De batterij wordt niet meegeleverd met de trimset.
We hebben besloten om niet onze eigen batterij te produceren; in plaats daarvan hebben we ervoor gekozen om een batterij van een bekend merk te gebruiken. Door geen eigen batterij aan te bieden, krijgt u verschillende mogelijkheden, gemakkelijk te vinden in elke doe het zelf zaak, of online, en veel goedkoper dan wanneer u ze bij Boss Tools zou kopen. Er is ook een grote kans dat u al in het bezit bent van een Dewalt-batterij. Als dit niet het geval is, is deze bij aankoop van uw batterij niet exclusief voor de Hoof Boss. U kunt de batterij voor andere apparaten gebruiken.
Er zijn twee overwegingen bij het kiezen van de batterij. De grootte van de batterij in ampère-uren (Ah) en het gewicht van de batterij. Een 5 Ah-batterij zal het gereedschap voor een langere periode voorzaken van stroom dan een 1,5 Ah-batterij, maar de 5 Ah-batterij zal duurder en merkbaar zwaarder zijn.
Type: Lithium-ion
Voltage: 20V USA 18V voor Europa, Australië en Nieuw-Zeeland
Capaciteit: elke capaciteit batterij (Ah) kan worden gebruikt.
Fabrikant: de Hoof Boss Mobile-houder accepteert een DeWalt® 18v-20v oplaadbare Lithium-Ion batterij of een compatibele 18v-20v Lithium-Ion oplaadbare vervangende batterij verkrijgbaar bij verschillende fabrikanten.
20V USA Modelnummers - DCB200, DCB201, DCB203, DCB204, DCB205, DCB206
18V internationale modellen - DCB180, DCB181, DCB182, DCB183, DCB184, DCB185

Mobile

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoefspecialist Klaas Feuth over het bekappen met de Hoof Boss:

 “Dat bekappen zwaar werk is hoef ik jullie niet te vertellen. Zéker de mensen die bij ons een cursus hoefbekappen gedaan hebben dit zelf ook al ervaren.
In de zomer zijn paardenhoeven soms zo hard als steen en kom je er met gewone hoefmessen niet of nauwelijks doorheen.

Na zelf veel onderzoek gedaan te hebben naar verschillende mogelijkheden voor machinaal bekappen, kom ik tot de conclusie dat Hoof Boss echt met kop en schouders boven alle andere gereedschappen voor elektrisch bekappen uit steekt.

Hoof Boss is speciaal ontworpen voor hoefverzorging. Dat zie je terug in de veiligheid tijdens het gebruik en de precisie waarmee je kunt werken.
Met de verschillende slijpschijven, die je eenvoudig kunt wisselen, kom je moeiteloos door zelfs het hardste materiaal heen. Zónder kracht te zetten en mét precisie.

Juist de combinatie van het paard vasthouden en je gereedschap hanteren is normaal zeer belastend voor de rug van de hoefsmid of bekapper. De Hoof Boss zorgt ervoor dat ik een stuk uitgeruster aan het werk kan. Deze rust komt mijn lijf, maar ook de paarden ten goede!”