Calm & Collected Gold

Smakelijk, gemakkelijk toe te dienen vloeibaar kruidensupplement speciaal voor paarden die ondersteuning kunnen gebruiken bij onrustig gedrag, stress en het behoud van een gezond zenuwstelsel.

 

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Hilton Herbs
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Vanaf € 43,79 € 40,17

Smakelijk, gemakkelijk toe te dienen vloeibaar kruidensupplement speciaal voor paarden die ondersteuning kunnen gebruiken bij onrustig gedrag, stress en het behoud van een gezond zenuwstelsel.

 

Is je paard gespannen, ‘heet’, bang, schrikachtig, ongeconcentreerd? Is je merrie chagrijnig of je ruin onrustig? Dan kan één van onze supplementen helpen het werken, trainen of (wedstrijd) rijden met je paard gemakkelijker te maken. Zo krijgen zowel jij als je paard weer plezier in het samenwerken.

 

Alle voordelen van onze Calm & Collected droge kruidenmix, maar dan in een krachtige en smakelijke menging van kruidentincturen voor een snellere opname. Wanneer uw paard nerveus, snel afgeleid, schrikachtig, ‘heet’, gespannen of angstig is, bevelen wij Calm & Collected Gold aan. Zeer geschikt voor paarden die in het verleden slecht zijn behandeld, angstig zijn, hun vertrouwen hebben verloren of alleen wat hulp nodig hebben om zich te kunnen aanpassen aan nieuwe routines of training.

 

Calm & Collected is een smakelijke kruidenmix en de natuurlijke manier voor eigenaren om rustig, gebalanceerd gedrag en een gezond zenuwstelsel te ondersteunen. De kruiden in deze mix verdoven niet, maar werken door een normale werking van het zenuwstelsel te ondersteunen.

 

Eenvoudig in gebruik en perfect voor kieskeurige eters omdat de vloeistof direct met een spuitje in de mond kan worden gegeven. Wij bevelen ons vloeibare supplement aan als een economisch interessanter alternatief voor grote paarden.

 

Ingrediënten: Valeriaan, Kamille, Ijzerhard, Echte heemst, Haagdoorn, Moerasspirea, Appelazijn.

 

Aanbevolen dosering:

Stokmaat:

Tot 128cm – Dagelijks 2 x 5 ml

128-148cm – Dagelijks 2 x 10 ml

148-158 cm – Dagelijks 2 x 12,5 ml

158-168 cm – Dagelijks 2 x 15 ml

168 cm en groter – Dagelijks 2 x 15 – 20 ml

 

Verkrijgbaar in: 1 liter, 3 liter en 5 liter flessen. Een fles van 1 liter is voor een paard van 1.68m voldoende voor ongeveer 33 dagen wanneer de aanbevolen dosering van 30 ml per dag wordt gegeven.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Calm & Collected Gold
Uw waardering