Cavallo ELB

Twijfel je nog of je de overgang naar ‘barefoot and booted’ (blootsvoets en hoefschoenen) durft te maken met je paard? Heb je echt maar heel af en toe wat hoefbescherming nodig? Of wil je een hoefschoen achter de hand hebben als ‘reserve’ voor als je paard een hoefijzer verliest? Dan is de Entry Level Boot de perfecte oplossing voor jou.

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Cavallo
Gebruik: Recreatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 10 werkdagen
Vanaf € 74,95 € 61,94

Cavallo Entry Level Boot: de meest betaalbare hoefschoen

 

HoofWear bied je nu de best betaalbare hoefschoen ter wereld: de Cavallo ELB - Entry Level Boot. Twijfel je nog of je de overgang naar ‘barefoot and booted’ (blootsvoets en hoefschoenen) durft te maken met je paard? Heb je echt maar heel af en toe wat hoefbescherming nodig? Of wil je een hoefschoen achter de hand hebben als ‘reserve’ voor als je paard een hoefijzer verliest? Dan is de Entry Level Boot de perfecte oplossing voor jou.

 

Net als de andere Cavallo hoefschoenen is de ELB een heel eenvoudige hoefschoen in gebruik. Zonder kracht te gebruiken is de ELB gemakkelijk aan- en uit te trekken.

 

De hoefschoen is samengesteld uit een sterke kunststof zool met een 1680 Denier industrieel nylon als upper. Het vervangbare klittenband verlengt de levensduur van je Entry Level Boot.

Zowel de Regular als de Slim zool hebben de voor Cavallo typerende drainagegaatjes aan de zijkanten. Zo blijft er geen water en vuil achter in je hoefschoenen.

 

De Entry Level Boot wordt per stuk verkocht. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cavallo ELB
Uw waardering