Contact

We helpen je graag


HoofWear is een echt familiebedrijf. Klaas Feuth en Marianne Gloudemans leggen beiden hun hart in de zaak. Vanuit de overtuiging dat de gezondheid van vele paardenhoeven verbeterd kan worden, doen Klaas en Marianne er alles aan om jou als paardeneigenaar goed te adviseren. Een gezonde, blote hoef is daarbij het uitgangspunt.

Een goed passende hoefschoen maakt je paard blij én daarmee jou als eigenaar! We helpen je dan ook graag met persoonlijk advies.

Wie weet staat jouw vraag al bij de veel gestelde vragen, heb je daar al gekeken? Zie: FAQ

Zonder foto's van de hoeven van je paard kunnen wij geen advies geven over model en maat van de hoefschoenen. Zie "MAATADVIES" voor alle benodigde info.


Bij HoofWear krijgen we dagelijks veel vragen over hoefschoenen. Vanwege de hoeveelheid vragen en de zorg die we in het antwoorden willen steken is het voor ons het makkelijkst als je je vragen stelt via e-mail: info@hoofwear.com Foto's kan je eventueel ook via whatsapp versturen, maar vermeld dan ook je naam en e-mail adres. +31 (0) 4137 14650 

Contact

Hoofwear.com
De Steeg 6
5375 KH Reek
E: info@hoofwear.com
Telefoon: +31 (0)413 714650 
Whatsapp  +31413714650 

Bezoek op afspraak

HoofWear.com is a trademark of Feuth-Gloudemans v.o.f, registered with the Chamber of Commerce under number: 54273838 VAT number: NL851238828.B01

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.