cursus

Covid-Update

Door de Covid-maatregelen hebben wij een tijd geen cursussen kunnen geven. In 2021 zijn we gelukkig weer van start kunnen gaan! Er is een overweldigende interesse in onze nieuwe cursusdagen hoefbekappen. Zie je bij de cursus van jouw keuze geen data om uit te kiezen? Dan betekent dat, dat alle geplande cursusdagen volgeboekt zijn. Wij houden geen reservelijst bij. We communiceren wel op onze Facebookpagina's over eventueel op het laatste moment vrijgekomen plekken. Deze worden dan ook direct bestelbaar gemaakt op onze website. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. We houden de geldende coronaregels nauwlettend in de gaten. Mocht de situatie in de tussentijd veranderen waardoor we een geplande cursus om Covid-redenen moeten annuleren, dan heb je natuurlijk recht op teruggave van het door jou betaalde cursusbedrag.

Volg een cursus

Heb jij ook altijd al willen weten hoe een gezonde hoef functioneert? Wil jij ook de juiste vragen kunnen stellen aan je professioneel hoefverzorger? Heb jij ook zin om de hoeven van je eigen paard bij te kunnen houden tussen de afspraken met je hoefsmid of hoefverzorger door? Wil je meer weten over hoefschoenen of het aanpassen van hoefschoenen gaan aanbieden aan je klanten? Volg dan één van onze cursussen!

Met regelmaat verzorgt Hoefspecialist Klaas Feuth bij ons op locatie (Reek, Noord-Brabant) een cursus voor paardeneigenaren die meer willen weten over gezonde hoeven. Ook kun je als hoefprofessional bij ons terecht om je deskundigheid op het gebied van hoefschoenen en machinaal bekappen uit te breiden. Daarnaast is het mogelijk een volledige opleiding te volgen tot professioneel hoefverzorger.

Onze cursussen bestaan uit een mix van theorie en praktijk. Klaas Feuth is zelf een echte praktijkman. Hij geeft les aan de hand van levendige voorbeelden, op basis van zijn meer dan 16 jaar ervaring met het op een gezonde manier op blote hoeven laten lopen van paarden. Je oefent, vóórdat je met je eigen paard aan de slag gaat, eerst op kadaverhoeven.

Gereedschap

Bij HoofWear hebben we speciaal voor onze cursisten verschillende gereedschapspakketten samengesteld. Deze bestaan uit kwaliteitsgereedschap dat voor professioneel gebruik geschikt is. 

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Cursus Hoefbekappen module 1
  Cursus Hoefbekappen module 1
  Per persoon
  Vanaf € 195,00 € 161,16
 2. Gereedschapspakket COMPLETE
  Gereedschapspakket COMPLETE
  Per stuk
  Vanaf € 345,95 € 285,91
 3. Gereedschapspakket BASIS SAFE
  Gereedschapspakket BASIS SAFE
  Per stuk
  Vanaf € 142,95 € 118,14
 4. Gereedschapspakket BASIS
  Gereedschapspakket BASIS
  Per stuk
  € 125,99 € 104,12

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren