cursus

Er is een overweldigende interesse in onze nieuwe cursusdagen hoefbekappen Zie je bij de cursus van jouw keuze geen data om uit te kiezen? Dan betekent dat, dat alle geplande cursusdagen volgeboekt zijn. Wij houden geen reservelijst bij. We communiceren wel op onze Facebookpagina's over eventueel op het laatste moment vrijgekomen plekken. Deze worden dan ook direct bestelbaar gemaakt op onze website. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Volg een cursus

Heb jij ook altijd al willen weten hoe een gezonde hoef functioneert? Wil jij ook de juiste vragen kunnen stellen aan je professioneel hoefverzorger? Heb jij ook zin om de hoeven van je eigen paard bij te kunnen houden tussen de afspraken met je hoefsmid of hoefverzorger door? Volg dan een cursus!

Met regelmaat verzorgt Hoefspecialist Klaas Feuth bij ons op locatie (Reek, Noord-Brabant) een cursus voor paardeneigenaren die meer willen weten over gezonde hoeven.

Onze cursussen bestaan uit een mix van theorie en praktijk. Klaas Feuth is zelf een echte praktijkman. Hij geeft les aan de hand van levendige voorbeelden, op basis van zijn meer dan 19 jaar ervaring met het op een gezonde manier op blote hoeven laten lopen van paarden. Je oefent, vóórdat je met je eigen paard aan de slag gaat, altijd eerst op kadaverhoeven.

Gereedschap

Bij HoofWear hebben we speciaal voor onze cursisten verschillende gereedschapspakketten samengesteld. Deze bestaan uit kwaliteitsgereedschap dat voor professioneel gebruik geschikt is.

Hoefspecialist worden of bijscholen?

Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je zelf als professioneel hoefverzorger aan de slag? Voor de volledige opleiding tot Hoefspecialist kun je terecht bij Centrum voor Hoefgezondheid. Ook voor praktiserende hoefprofessionals biedt Centrum voor Hoefgezondheid jaarlijks interessante bijscholingen aan.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina