Cursus hoefschoenpasser 14 maart 2020

Meer informatie
Per: Per persoon
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
€ 185,00 € 152,89

Deze cursus is bedoeld voor professionals en mensen met ervaring met het bekappen van levende paarden die hun professionele aanbod willen uitbreiden met een hoefschoenenpasservice.

We beginnen met het bespreken van de bekapping: wat zijn belangrijke punten om op te letten wanneer je bij een klant hoefschoenen gaat passen? Waar moet een goede bekapping aan voldoen? Hoe zorg je ervoor dat tussen bekappingen door de hoefschoenen nog goed blijven passen?

Vervolgens maken we een start met het bespreken van alle hoefschoenen die verkrijgbaar zijn bij HoofWear. Inmiddels zijn er al meer dan tien verschillende merken die bij elkaar goed zijn voor meer dan dertig verschillende modellen hoefschoenen – voor dit theoretische deel van de training nemen daarom we uitgebreid de tijd.

We gaan daarna een aantal modellen in de praktijk passen. Hierbij komt aan bod hoe je de juiste maat van een hoefschoen bepaalt, wat de juiste wijze van aanpassen is, welke adviezen je de eigenaar van het paard kunt meegeven en wat je kunt verwachten van een paard dat voor het eerst op hoefschoenen staat.

Na deze cursus ben je in staat om als zelfstandig hoefschoenpasser naar klanten te gaan.

Kosten: €185,- incl koffie, thee en lunch
10:00 tot 17:00

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cursus hoefschoenpasser 14 maart 2020
Uw waardering