Cursus Hoefbekappen Module 2

Bij ons op locatie verzorgt Hoefspecialist Klaas Feuth met regelmaat een dagcursus bekappen.
Module 1 en 2 zijn bedoeld voor paarden eigenaren die tussen de bezoeken van de hoefsmid of hoefbekapper door de hoeven zelf willen bijhouden.

Module 2 is een halve dag praktijk.

Meer informatie
Per: Per persoon (+Paard)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
€ 150,00 € 123,97

Deze module is bedoeld voor mensen die voorafgaand module 1 gevolgd hebben. In een kleine groep van maximaal 6 personen gaan we aan de slag met het bekappen van levende paarden. Het is voor maximaal drie deelnemers mogelijk om hun eigen paard mee te brengen. Deze paarden worden tijdens de cursus besproken en onder begeleiding bekapt. Zo krijg je als eigenaar voor jouw paard specifiek advies.

Je leert hoe je veilig kunt omgaan met een levend, bewegend paard terwijl je aan het bekappen bent. Veilig gebruik van gereedschap en het bewaken van de werkomgeving zijn belangrijke onderwerpen.

Er zijn voor de meegebrachte paarden drie aparte paddocks beschikbaar. Het is eventueel mogelijk om een paard binnen te stallen, hier worden extra kosten voor in rekening gebracht (€15,- per paard).

Benodigde gereedschappen kunnen voorafgaand aan de cursus eventueel bij ons worden aangeschaft.

De cursusdag begint om 13.00 uur en duurt tot 17:00

Prijs module 2 per deelnemer: €150,- incl koffie en thee

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cursus Hoefbekappen Module 2
Uw waardering

Wat is het adres van de Cursus?

De Steeg 6, in Reek

Voor deze cursus is eigen gereedschap nodig.
Tijdens, voor en na de cursus is het mogelijk om via de hoefschool gereedschap aan te schaffen.
Wel is het aan te raden om zelf handschoenen mee te brengen en natuurlijk kleding die vies mag worden/kapot gaan.

Nee hoor, wij serveren een vegetarische lunch voor iedereen.

Ja, natuurlijk ben jij een van de mensen die je eigen paard bekapt, maar dat gaat in principe samen met een andere cursist. De groep wordt bewust klein gehouden zodat ik voldoende controle heb over al het werk. Mocht je dat niet willen en toch je eigen paard mee willen nemen dan hoor ik dat graag.

Jouw paard kan hier wanneer we niet aan zijn hoeven zitten in een circelvormige gras paddock met een diameter van 10m. Hooi en water zijn natuurlijk inbegrepen. Wil je je paard binnen op stal hebben (grote boxen van 4x4m) dan kan dat ook, echter moet ik dan wel extra kosten (€15,-) voor strooisel en uitmesten in rekening brengen.