cursus

Heb jij ook altijd al willen weten hoe een gezonde hoef functioneert? Wil jij ook de juiste vragen kunnen stellen aan je professioneel hoefverzorger? Heb jij ook zin om de hoeven van je eigen paard bij te kunnen houden tussen de afspraken met je hoefsmid of hoefverzorger door? Wil je meer weten over hoefschoenen of het aanpassen van hoefschoenen gaan aanbieden aan je klanten? Volg dan één van onze cursussen!

Met regelmaat verzorgt Hoefspecialist Klaas Feuth bij ons op locatie een cursus voor paardeneigenaren die meer willen weten over gezonde hoeven. Ook kun je als hoefprofessional bij ons terecht om je deskundigheid op het gebied van hoefschoenen en machinaal bekappen uit te breiden. Daarnaast is het mogelijk een persoonlijk leer- en coachingstraject te volgen tot professioneel hoefverzorger.

Onze cursussen bestaan uit een mix van theorie en praktijk. Klaas Feuth is zelf een echte praktijkman. Hij geeft les aan de hand van levendige voorbeelden, op basis van zijn meer dan 15 jaar ervaring met het op een gezonde manier op blote hoeven laten lopen van paarden. Je oefent, vóórdat je met je eigen paard aan de slag gaat, eerst op kadaverhoeven.

Bij HoofWear hebben we speciaal voor onze cursisten verschillende gereedschapspakketten samengesteld. Deze bestaan enkel uit kwaliteitsgereedschap dat voor professioneel gebruik geschikt is. Als cursist krijg je bovendien nog eens 10% korting op de toch al voordelige pakketprijzen!

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Gereedschapspakket BASIS
  Gereedschapspakket BASIS
  Per stuk
  € 125,99 € 104,12
 2. Gereedschapspakket BASIS SAFE
  Gereedschapspakket BASIS SAFE
  Per stuk
  € 142,95 € 118,14
 3. Gereedschapspakket COMPLETE
  Gereedschapspakket COMPLETE
  Per stuk
  € 345,95 € 285,91

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren