DeTox 1kg

DeTox voor paarden, pony's en ezels is een speciaal geformuleerd kruidensupplement ter ondersteuning van een gezonde lever- en nierfunctie, een normale afvoer van gifstoffen en paarden na een gangbare ontwormkuur te ondersteunen.

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Hilton Herbs
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
€ 41,22 € 37,82

DeTox voor paarden, pony's en ezels is een speciaal geformuleerd kruidensupplement ter ondersteuning van een gezonde lever- en nierfunctie, een normale afvoer van gifstoffen en paarden na een gangbare ontwormkuur te ondersteunen.

 

Een gezonde lever- en nierfunctie is van levensbelang voor je paard om fit te blijven en ook in de sport goed te kunnen blijven presteren. Een slecht werkende lever en nieren kunnen leiden tot een minder goede verwerking en afvoer van afvalstoffen. Dit kan zich uiten in een slechte conditie van de vacht, huidproblemen, verminderd welzijn en gewichtsverlies.

 

Hilton Herbs DeTox is een puur kruidensupplement dat een gezonde lever- en nierfunctie bij je paard of pony ondersteunt. Ook helpt DeTox bij een gezonde blaas en uitscheidingsstelsel. We raden DeTox aan bij het veranderen van de weidegang in lente en herfst en na een wormkuur of bij gebruik van medicatie om je paard te ondersteunen met de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam.

 

Detox is een droog supplement met kruiden zoals melkdistelzaad en klis. DeTox Gold, de vloeibare variant, wordt vaak het eerst gebruikt vanwege de snellere initiële opname in het lichaam (beide supplementen niet tegelijkertijd gebruiken).

 

Paardeneigenaren hebben goede ervaringen met het gebruik van DeTox Gold voorafgaand aan het gebruik van onze Herb Power- of Hoof & Health-supplementen om een gezonde vacht en huid te behouden. We raden dan aan om DeTox minimaal een maand aan het paard te geven, zodat de kruiden de kans hebben om goed in het lichaam te worden opgenomen.

 

Ingrediënten: Mariadistelzaad, Paardenbloemwortel, Kliswortel, Kleefkruid, Brandnetelblad Zoethoutwortel, Paardenbloemblad.

 

Aanbevolen dosering:

Stokmaat:

Tot 128cm – Dagelijks 1 schepje

128-148cm – Dagelijks 2 schepjes

148-158 cm – Dagelijks 3 schepjes

158-168 cm – Dagelijks 4 schepjes

168 cm en groter – Dagelijks 4 – 5 schepjes

De aanbevolen dosering bij voorkeur over twee maaltijden per dag verspreiden.

 

Verkrijgbaar in: 1 kg verpakking. Over het algemeen is een 1 kg verpakking voldoende voor ongeveer 3-4 weken, uitgaand van een paard van ongeveer 1.60m. Dit kan per product licht verschillen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DeTox 1kg
Uw waardering