Easyboot Cloud

Deze medische hoefschoen geeft je paard of pony direct verlichting bij hoefbevangenheid.

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Easycare
Gebruik: Hoefbevangenheid
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Vanaf € 112,95 € 93,35

Easyboot Cloud: verlichting bij hoefbevangenheid

Is jouw paard hoefbevangen geraakt? Wat vreselijk om je geliefde dier zo te moeten zien lijden. Het liefst wil je er alles aan doen om je paard weer zo snel mogelijk op de been te helpen.

Naast een deskundige behandeling van je hoefsmid of hoefverzorger zijn medische hoefschoenen onmisbaar tijdens het behandel- en genezingsproces.

Het is voor de genezing van een hoefprobleem heel belangrijk dat je paard zo snel mogelijk weer in beweging komt. Beweging stimuleert de doorbloeding in de hoef, en zo de genezing. Medische hoefschoenen helpen om de druk in de hoef beter te verdelen en verlichten door de demping de pijn.

De Easyboot Cloud is een échte 'life saver'. Deze medische hoefschoenen hebben in onze hoefrevalidatie al verschillende paarden geholpen. Benieuwd of de Cloud ook jouw paard of pony kan helpen? Bij HoofWear adviseren we je graag.

Waarom kiezen voor de Easyboot Cloud?

De Easyboot Cloud is een therapeutische hoefschoen die comfort en support geeft aan paarden met een dunne zool, abces (hoefzweer/blein), hoefbevangenheid, sinker, stress van transport, het herstel na de training of staan op een harde ondergrond.

De Easyboot Cloud biedt direct verlichting aan paarden die lijden aan chronische been- en hoefproblemen door bij te dragen aan beweging en het verminderen van de hersteltijd na een blessure of een operatie.

Deze medische hoefschoenen helpen om je paard of pony weer in beweging te krijgen. Beweging stimuleert de bloedcirculatie in de hoeven, wat vervolgens de genezing bevordert. Kies eventueel aanvullend voor het kruidensupplement Nav-X Gold voor een gezonde bloeddoorstroom in onderbeen en hoeven.

De ondersteundende zool van de Easyboot Cloud is zo ontworpen dat het paarden helpt comfortabeler te staan door het reduceren van druk op de gevoelige plaatsen van de hoef en onderbeen. Deze verhoogde mate van comfort ondersteunt de bloedstroom en bevordert het herstel.

Iedere Easyboot Cloud wordt geleverd met een uitneembare EVA comfort pad voor extra ondersteuning. Vervangende EVA comfortpads zijn los verkrijgbaar.

De Easyboot Cloud wordt per stuk geleverd.

Voordelen

  • Zeer gemakkelijk aan en uit te trekken
  • Sluit goed en vriendelijk
  • Inclusief EVA Comfort pad voor optimale support
  • Geeft direct verlichting
  • Deze medische hoefschoenen kunnen 24/7 worden gedragen. Controleer je paard wel dagelijks bij dit gebruik. In deze FAQ lees je meer over het dag en nacht dragen van hoefschoenen.

In het HoofWear kennispunt vind je een aanvullend artikel over de behandeling van hoefbevangenheid.

In deze FAQ leggen we uit waar je op moet letten bij het medisch gebruik van hoefschoenen.

Bestel meteen een flesje Unique-horn Magic Hoof Powder mee met je Easyboot Cloud's: zo houd je het klimaat in de hoefschoen bacterie- en schimmelvrij. Zeker wanneer het warm is buiten en in periodes met veel modder een aanrader!

Hoefspecialist Klaas Feuth over de Easyboot Cloud


De levensreddende Easyboot Cloud heeft in mijn praktijk al vele malen geholpen in de behandeling van hoefbevangenheid.
De hoefschoen is zeer gemakkelijk aan en uit te trekken wat bij paarden met hoefproblemen wel zo prettig is. Hoewel deze hoefschoenen niet bedoeld zijn om mee te rijden is het geen probleem om ze hele dagen op de paddock aan te houden. Op de juiste plekken biedt de schoen extra comfort en het heeft enige ventilatie mogelijkheid door de speciaal ontworpen ventilatie gaatjes.
Ik ben van mening dat deze schoen thuis hoort in elke paardenartsen praktijk en in de bus van iedere hoefsmid! Ik hoop niet dat je paard deze hoefschoenen nodig heeft, maar mocht dat wel zijn dan denk ik dat deze medische hoefschoenen een enorme bijdrage in het herstel van uw paard kunnen bieden.
Let wel op, hoefschoenen die dag en nacht gedragen worden hebben een beperkte levensduur. Bij de Easyboot Cloud is het voornamelijk de klitteband sluiting die in kwaliteit afneemt. Een schoenmaker kan hier vaak gemakkelijk wat aan doen.

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Easyboot Cloud
Uw waardering

Easyboot Cloud
Size Length Width
00 101 - 111 mm 89 - 98 mm
0 111 - 117 mm 98 - 108 mm
1 117 -130 mm 108 - 124 mm
2 130 - 136 mm 124 - 133 mm
3 137 - 150 mm 133 - 149 mm
4 150 - 159 mm 149 - 159 mm
5 159 - 170 mm 159 - 170 mm
6 170 - 177 mm 170 - 177 mm
7 177 - 188 mm 177 - 188 mm
8 188 - 201 mm 188 - 191 mm