Easyboot Remedy

De Easyboot Remedy is een sterke, waterdichte en flexibele week- en koelhoefschoen voor paarden. Hij kan worden gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van hoefzweren bij paarden, ijstherapie voor paarden, revalidatie van hoefbevangenheid en meer.

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Vanaf € 59,95 € 49,55
De Easyboot Remedy is een sterke, waterdichte en flexibele week- en koelhoefschoen voor paarden. Hij kan worden gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van hoefzweren bij paarden, ijstherapie voor paarden, revalidatie van hoefbevangenheid en meer.
 
Zowel de Easyboot Remedy (korte versie) als de Easyboot Ultimate Remedy (lange versie tot over de knie) hebben vele voordelen.
 
·      100% waterdicht: water en ijs blijven in de hoefschoen.
·      Waterafstotend: je maakt eenvoudig de buitenkant schoon door de hoefschoen af te spoelen met water.
·      Four-way stretch materialen die het aan- en uittrekken van de Ultimate Remedy hoefschoenen gemakkelijk maken. Bovendien maken de treklipjes aan de achterkant en het over de knie vouwbare ontwerp het gebruik nog gemakkelijker.
·      Overlays van natuurrubber. Bevat geen PVC.
·      Rubberen buitenzool zorgt voor duurzaamheid en grip, je hoeft niet bang te zijn dat je paard tijdens de behandeling uitglijdt.
 

Koelhoefschoen voor ijstherapie

De Easyboot Remedy is de perfecte ijstherapielaars voor paarden en pony’s. Voeg water en ijs toe om de hoef en het been van je paard te koelen. Koelen helpt bij het verminderen van ontstekingen en bevordert een sneller herstel. De Remedy hoefschoen is ook zeer geschikt voor de behandeling van een hoefzweer. In lange droge perioden in de zomermaanden kun je de hoeven van je paard in water laten weken voordat de hoefverzorger komt om de hoeven te bekappen. Deze soaker-laars is ook geweldig voor het gebruik van Unique-horn Pure Hoof Soaker om te weken bij white line disease (schimmelinfectie in de witte lijn van de hoef) en bij ernstige rotstraal.
 
De maatvoering van de Easyboot Remedy en Easyboot Ultimate Remedy is anders dan de andere hoefschoenen in het EasyCare assortiment. Bij de Easyboot Remedy is een ruime pasvorm belangrijk: er moet ruimte rond de hoef en het onderbeen zijn. De extra ruimte zorgt ervoor dat water en/of het ijs in de hoefschoen kan circuleren. Als je twijfelt welke maat je nodig hebt, neem dan een maat groter. Het aantrekken kan moeilijker zijn wanneer je de maat te krap neemt.
 
Het Easyboot Remedy-assortiment is een loszittende laars die is ontworpen om de hoeven en benen van een paard of pony te weken of te koelen. Zorg ervoor dat je paard voortdurend onder toezicht is wanneer hij een Easyboot Remedy weekschoen aan heeft en zorg voor een veilige plek waar je paard goed vast kan staan.

Maat

Voor hoeven tot 120mm breed kies je maat M, voor hoeven tot 160mm breed kies je maat L. Zit je op het randje? Kies dan een maat groter. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Easyboot Remedy
Uw waardering