Easyboot Ultimate Remedy

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Vanaf € 129,95 € 107,40

De Easyboot Ultimate Remedy is een sterke, waterdichte en flexibele hoefschoen voor paarden. Het kan worden gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van hoefzweren bij paarden, ijstherapie voor paarden, herstel van hoefbevangenheid en meer. Deze hoge laars zal bij de meeste paarden tot 12-15cm boven de knie komen en kan worden omgeklapt als er minder hoogte nodig is. 

Zowel de Easyboot Remedy (korte versie) als de Easyboot Ultimate Remedy (lange versie tot over de knie) hebben een indrukwekkende lijst met eigenschappen. 

  1. 100% waterdicht. Ontworpen en gebouwd om 100% waterdicht te zijn van boven naar beneden, zodat vloeistof en ijs binnen blijven.
  2. Waterafstotend. Geen doorweekte laarzen meer - hang ze gewoon op en het water rolt eraf en droogt in enkele seconden.
  3. Four-way stretch materialen. Aanbrengen en verwijderen is een makkie. Bovendien maken de treklipjes aan de achterkant en het over de knie neerklapbare ontwerp het gebruik nog gemakkelijker.
  4. Overlays van echt natuurrubber. Bevat geen PVC.
  5. Rubberen buitenzool zorgt voor duurzaamheid en grip.

De Easyboot Ultimate Remedy (lange versie) heeft een paar extra functies die het echt handig en gebruiksvriendelijk maken. 

  1. Kan worden omgeklapt voor eenvoudige toepassing. 
  2. Inclusief een nekriem die over de nek van het paard past om hem op zijn plaats te houden. 

De Easyboot Ultimate Remedy is de perfecte ijstherapielaars voor paarden. Voeg gewoon water en ijs toe en laat je paard genieten van het algehele verkoelende effect, evenals verminderde ontsteking en een sneller herstel. Daarnaast is deze hoefschoen zeer geschikt voor de behandeling van een hoefabces. Mensen die in droge, hete gebieden wonen, kunnen hun hoeven in water laten weken voordat de hoefsmid arriveert. Deze soaker-laars is ook geweldig voor het gebruik van oplossingen zoals Unique-horn Pure Hoof Soaker om witte lijnziekte, abcessen, hollewand, straalkanker en rotstraal te behandelen. 

Bij de Easyboot Remedy moet de pasvorm los zitten om ruimte rond de hoef en het onderbeen mogelijk te maken. De extra ruimte zorgt ervoor dat de vloeistof en/of het ijs kan circuleren. Het Easyboot Remedy-assortiment is een loszittende laars die is ontworpen om vloeistof vast te houden terwijl een paard wordt vastgebonden en gecontroleerd. Als je twijfelt, neem dan een maat groter. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Easyboot Ultimate Remedy
Uw waardering