Easyboot Ultimate Remedy

De Easyboot Ultimate Remedy is een sterke, waterdichte en flexibele week- en koelhoefschoen voor paarden. Hij kan worden gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van hoefzweren bij paarden, ijstherapie voor paarden, revalidatie van hoefbevangenheid en meer.

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Vanaf € 129,95 € 107,40
De Easyboot Ultimate Remedy is een sterke, waterdichte en flexibele week- en koelhoefschoen voor paarden. Hij kan worden gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van hoefzweren bij paarden, ijstherapie voor paarden, revalidatie van hoefbevangenheid en meer.
 
De Ultimate Remedy biedt de mogelijkheid om te koelen tot boven de knie (bij de meeste paarden tot 12 tot 15 centimeter boven de knie). Als er minder hoogte nodig is, kun je het bovenste gedeelte van deze hoefschoen naar beneden omvouwen.
 
Zowel de Easyboot Remedy (korte versie) als de Easyboot Ultimate Remedy (lange versie tot over de knie) hebben vele voordelen.
 
·      100% waterdicht: water en ijs blijven in de hoefschoen.
·      Waterafstotend: je maakt eenvoudig de buitenkant schoon door de hoefschoen af te spoelen met water.
·      Four-way stretch materialen die het aan- en uittrekken van de Ultimate Remedy hoefschoenen gemakkelijk maken. Bovendien maken de treklipjes aan de achterkant en het over de knie vouwbare ontwerp het gebruik nog gemakkelijker.
·      Overlays van natuurrubber. Bevat geen PVC.
·      Rubberen buitenzool zorgt voor duurzaamheid en grip, je hoeft niet bang te zijn dat je paard tijdens de behandeling uitglijdt.
 
De Easyboot Ultimate Remedy (lange versie) heeft een paar extra functies die deze week- en koelhoefschoen handig en gebruiksvriendelijk maken.
 
·      Kan worden neergeklapt voor eenvoudige toepassing.
·      Inclusief een riem die je over de schoft van je paard kunt doen en aan beide zijkanten van de week- en koelhoefschoen kunt vastmaken om hem op zijn plaats te houden.



Koelhoefschoen voor ijstherapie

De Easyboot Ultimate Remedy is de perfecte ijstherapielaars voor paarden en pony’s. Voeg water en ijs toe om de hoef en het been van je paard te koelen. Koelen helpt bij het verminderen van ontstekingen en bevordert een sneller herstel. De Ultimate Remedy hoefschoen is ook zeer geschikt voor de behandeling van een hoefzweer. Mensen die in droge, hete gebieden wonen, kunnen hun hoeven in water laten weken voordat de hoefsmid arriveert. Deze soaker-laars is ook geweldig voor het gebruik van Unique-horn Pure Hoof Soaker om te weken bij white line disease (schimmelinfectie in de witte lijn van de hoef) en bij ernstige rotstraal.

 

De maatvoering van de Easyboot Remedy en Easyboot Ultimate Remedy is anders dan de andere hoefschoenen in het EasyCare assortiment. Bij de Easyboot Remedy is een ruime pasvorm belangrijk: er moet ruimte rond de hoef en het onderbeen zijn. De extra ruimte zorgt ervoor dat water en/of het ijs in de hoefschoen kan circuleren. Als je twijfelt welke maat je nodig hebt, neem dan een maat groter. Het aantrekken kan moeilijker zijn wanneer je de maat te krap neemt.

 

Het Easyboot Remedy-assortiment is een loszittende laars die is ontworpen om de hoeven en benen van een paard of pony te weken of te koelen. Zorg ervoor dat je paard voortdurend onder toezicht is wanneer hij een Easyboot Remedy weekschoen aan heeft en zorg voor een veilige plek waar je paard goed vast kan staan.

Maat

Voor hoeven tot 120mm breed kies je maat M, voor hoeven tot 160mm breed kies je maat L. Zit je op het randje? Kies dan een maat groter. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Easyboot Ultimate Remedy
Uw waardering