Pasconsult

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Komen jullie ook op locatie? Nee we komen niet op locatie. Maar je bent uiteraard welkom om met je paard(en) op afspraak naar ons te komen voor een pasconsult. Ook kunnen we vaak heel goed op afstand helpen aan de hand van foto's van de hoeven. Zie "passervice" voor meer informatie.
  2. Zijn de hoefschoenen op voorraad? Ja, in 99% van de gevallen kan je direct het passende paar hoefschoenen aanschaffen, zodat je met passende hoefschoenen weer naar huis kan. In zeldzame gevallen bijvoorbeeld als je een speciale kleur wilt, zal je even op de hoefschoenen moeten wachten. Maar dat kan ter plekke besproken worden.
  3. Kan mijn paard ook bekapt worden tijdens het pasconsult? Nee in principe niet. Het paard dient maximaal 2 weken voor het pasconsult door de eigen hoefsmid bekapt te zijn. Op die manier kunnen we zorgen dat de hoefschoenen passen bij de bekapstijl van de smid. Is de bekapping van de hoefsmid niet correct en dan zal tijdens het pasconsult besproken ...
  4. Hebben jullie ook foto’s nodig voor een pasconsult? Ja, foto’s hebben we nodig om te bepalen of de huidige bekapping correct gedaan is en om diverse hoefschoenen alvast klaar te leggen.
  5. Hoe lang duurt een pasconsult? Wij nemen de tijd die nodig is voor het pasconsult. Bij 1 paar hoefschoenen duurt dat gemiddeld 30-45 minuten. In sommige gevallen gaat dat snel, maar soms moeten hoefschoenen ter plekke aangepast / veranderd worden en dan kan het wat langer duren.
per pagina