FlexPad

Meer informatie
Per: Per Paar
Merk: Flex Horse
Samenstelling: 2 pc
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Vanaf € 13,50 € 11,16

De EVA-pads worden per paar verkocht, zijn 5,5 mm dik en hebben twee stevigheidsopties; zacht (geel) en stevig (rood).

De FlexPad is een zachte pad die zich vormt naar de zool van de paardenhoef en naar de binnenzool van FlexHorse hoefschoenen. De pad blijft heel goed zitten, stimuleert de zool, straal en achterkant van de hoef en versterkt de hoef bij elke stap. Je paard zal zich nog comfortabeler voelen met deze zooltjes aan!


FlexPad KEVLAR is iets steviger dan de zachte versie van Flexpad EVA. Het heeft een Kevlar-oppervlak om de pad te beschermen tegen de druk van de hoef. Het zal echter nog steeds geen scherpe en lange hoefwanden toelaten - die zullen nog steeds werken als een scheermesje tegen een zacht kussen en zullen uiteindelijk de pads en de hoefschoenen kapot maken - dus vergeet niet om de hoeven regelmatig te bekappen, om ze in goede staat te houden


We raden aan om de pads na elk gebruik in warm water af te spoelen en op een warme plaats te drogen; dit helpt hun dempende eigenschappen te behouden.

Let op: EVA-foam zal bij hoge druk snel kapot gaan, onjuiste (hoef)balans wordt snel zichtbaar en moet altijd vermeden worden.
pads zijn net als gaiters verbruik artikelen die snel kunnen slijten.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FlexPad
Uw waardering