Himalayan Natural Salt Licks

Likstenen zonder chemische toevoegingen, puur zout uit mijnen in het Himalaya gebergte.

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Hilton Herbs
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Vanaf € 6,44 € 5,91

Likstenen zonder chemische toevoegingen, puur zout uit mijnen in het Himalaya gebergte.

Verwen je paard of pony met één van de meest pure vormen van zout die er bestaan! Deze harde roze likstenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd een passende maat voor jouw stal, paddock of weide. Ze brokkelen niet en breken niet in stukken zoals de traditionele likstenen. Paarden kunnen er niet zomaar stukken vanaf breken. Ze lossen minder snel op in een natte omgeving en er is een touw bijgevoegd om de steen mee op te hangen (niet bij de mini en 14kg verpakking).

Een 550 miljoen jaar oude bron van mineralen en sporenelementen voor uw paard of pony. Gedolven uit de Khewra-zoutmijnen aan de voet van het Himalayagebergte in Pakistan en vervoerd per vrachtwagen en trein. Deze mijnen geven de lokale bergbewoners een van hun belangrijkste bronnen van inkomsten.

Ervaringen van klanten:

“Mijn paard is gek op deze liksteen, hij likt hem op tot aan het touw! Ik vind het prettig dat de steen niet brokkelt of breekt. Hij is erg duurzaam en blijft aan het touw tot hij echt op is.”

“Mijn paard is een erg kieskeurige eter, maar hij is gek op deze liksteen.”

 

“Eindelijk een liksteen die lang mee gaat, ik kan hem aan het hek hangen en hij vergaat niet tot een kleverige massa. Ik gebruik nooit meer een traditioneel likblok.”

 

Verkrijgbaar in: Baby (1lg), Medium (3kg) en Large (5kg) verpakking.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Himalayan Natural Salt Licks
Uw waardering