Hoefschoenen testen

Denk je erover om hoefschoenen aan te schaffen, maar wil je ze graag eerst testen? Dat kan bij HoofWear.

We bieden hiervoor 2 opties:Optie 1 - Standaard:
Bij HoofWear kan je de geadviseerde hoefschoenen altijd 14 dagen testen. Vanaf het moment dat je de door ons geadviseerde hoefschoenen thuisbezorgd krijgt, kan je deze hoefschoenen 14 dagen testen. Bevallen de hoefschoenen niet (geheel) dan mag je ze terugsturen en crediteren wij het aankoopbedrag minus €50,- gebruikskosten per paar hoefschoenen.


Optie 2 - Op aanvraag:

5 dagen testen voor €15,- per paar.
Van enkele hoefschoenen hebben we 1 paar per maat testhoefschoenen op voorraad. Op verzoek kan je deze schoenen dan 5 dagen testen. Je krijgt dan de borg ter waarde van een nieuw paar hoefschoenen weer terug, of ontvangt deze waarde als korting op een nieuw gekocht paar hoefschoenen.

Beschikbare modellen:
Equine Fusion Active, Flex hoofboots, Scootboots

Verzendkosten:
Besluit je nieuwe hoefschoenen aan te schaffen na de huur/test periode dan versturen we het nieuwe paar natuurlijk gratis. Besluit je om geen hoefschoenen aan te schaffen dan zijn de verzendosten voor jouw rekening en verrekenen we de verzendkosten, indien deze nog niet voldaan zijn, met de terug te betalen borg.


Voorwaarden

  • Model en maat hoefschoenen zijn door ons geadviseerd.
  • Normale slijtage is tijdens de testperiode inbegrepen.
  • In geval van schade of verlies worden deze kosten aan de klant doorberekend. 
  • De hoefschoenen dienen schoon geretourneerd te worden en er mogen geen adresstickers/plakband rechtstreeks op de schoenendoos geplakt worden. 


Mail ons bij interesse. Er is veel interesse voor het testen van hoefschoenen dus informeer naar de beschikbaarheid van merk en maat: reserveer tijdig.

Bij plaatsing van een testhoefschoenen bestelling bevestig je akkoord te gaan met deze voorwaarden.