Hoefschoenentas

Waterdichte, stevige hoefschoenentas van gerecycled pvc.

15L- 40cm hoog diameter 24cm

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
€ 24,95 € 20,62
HoofWear hoefschoenentas
 
Deze lichtgewicht hoefschoenentas is onmisbaar in jouw paardrij-uitrusting. Heeft jouw paard alleen hoefschoenen nodig op de harde weg en ga je daarna urenlang lekker in de bossen of op het strand rijden? Neem een HoofWear hoefschoenentas mee en je bergt je hoefschoenen handig op als je paard ze niet aan heeft tijdens de rest van de rit. Bevestig de hoefschoenentas met de gesp aan je zadel als zadeltas of gebruik de schouderbanden om de tas als rugzak te dragen.
 
Ga je op trektocht met je paard en wil je reservehoefschoenen of -onderdelen meenemen? Of draagt je paard alleen tijdens het beklimmen en afdalen van steile hellingen de hoefschoenen en loopt hij de rest van de tocht blootsvoets? Deze hoefschoenentas zal hier zeker van pas komen!
 
Ook om hoefschoenen goed op te bergen nadat je ze schoon hebt gemaakt en hebt laten opdrogen is de HoofWear hoefschoenentas een uitkomst. Zo kruipen er in de zadelkamer nooit meer muizen in je hoefschoenen én je houdt eenvoudig jouw hoefschoenen in paren bij elkaar. Geen verwarring meer met de hoefschoenen van je stalgenoten.
 
De HoofWear hoefschoenentas is gemaakt van gerecycled, stevig zeildoek. De naden zijn gelast, zodat de hoefschoenentas waterdicht is. De tas heeft een klein ritsvak op de voorkant. Je neemt zo ook eenvoudig je kwetsbare spullen zoals een mobiele telefoon en portemonnee mee. Maar ook een set droge kleding wanneer je door de modder of de zee hebt gereden, kun je in deze hoefschoenentas kwijt.
 
In deze hoefschoenentas passen met gemak twee paar hoefschoenen voor een paard. Denk dan bijvoorbeeld aan maat 14 van Equine Fusion, maat M2W van Floating Boot, maat 6 van Scoot Boot.
 
Je maakt de hoefschoenentas zelf de gewenste maat, door het roll-top sluitsysteem. Weinig in de tas? Rol eenvoudig wat verder dicht voordat je de gespen in elkaar klikt. Om zeker te weten dat er geen regen, modder, zand, sneeuw of opspattend water in de hoefschoenentas komt tijdens je rit, rol je 3 tot 5 keer voor je de gesp sluit.
 
De hoefschoenentas zelf maak je gemakkelijk schoon met een doekje: het gladde oppervlak neemt geen vuil op. Leeg neemt de hoefschoenentas weinig ruimte in en weegt weinig. Ideaal te gebruiken als zadeltas voor trektochten te paard.
Ook in de schemering of avond ga je met deze hoefschoenentas veilig op weg door de reflecterende strip op de voorzijde.
 
Let op: de hoefschoenentas is waterdicht voor opspattend water, regen en korte onderdompeling. De tas is niet bedoeld voor langdurig onder water. Je kunt eenvoudig de naden op waterdichtheid checken met water voordat je de hoefschoenentas in gebruik neemt.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hoefschoenentas
Uw waardering