Steeds meer paardeneigenaren vragen hun hoefsmid of hoefbekapper om informatie over hoefschoenen. Om hoefsmeden en andere hoefprofessionals de mogelijkheid te bieden aan de wensen van hun klanten tegemoet te komen, biedt HoofWear een interessante mogelijkheid tot samenwerking.

Zelfstandige professionals kunnen nu zonder zelf een investering te doen in voorraad, hoefschoenen aan hun klanten verkopen. Wij merken vaak dat de hoefsmeden tegen de hoge voorraadinvestering op zien. Het gaat om meer dan 25 verschillende modellen, die ook nog verkrijgbaar zijn in vele maten en kleuren. Dit is voor een ondernemer die ook veel andere kosten heeft, vaak niet haalbaar.
Bij samenwerking houdt HoofWear de voorraad en stuurt de gewenste schoenen naar de hoefsmid, nadat deze de maten en wensen van de klant heeft doorgegeven. Vervolgens gaat de hoefsmid met de schoenen naar de klant om ter plekke te passen en te adviseren. De klant kan de schoenen direct kopen van zijn eigen hoefsmid of hoefbekapper. De schoenen die niet worden verkocht, kunnen naar HoofWear worden teruggestuurd. Enkel de verkochte schoenen worden in rekening gebracht. Verder is de hoefsmid uiteraard vrij om zijn eigen consultprijs in rekening te brengen bij de klant en maakt hij gebruik van een mooie marge op de schoenen.

HoofWear biedt nieuwe hoefprofessionals die hoefschoenen willen gaan verkopen kosteloos een training in hoefschoenen aan. Daarnaast organiseert HoofWear jaarlijks een bijeenkomst voor alle hoefschoenverkopers.

Wilt u uw klant niet verliezen en uw klant de mogelijkheid bieden hoefschoenen bij u aan te schaffen?
Wilt u niet investeren in een complete voorraad?
Wilt u goede support en snelle leveringen?
Neem dan contact met ons op: info@hoofwear.com