Plan zelf je consult

Op deze pagina kun je zelf online in de agenda van Hoefspecialist Klaas Feuth kijken en een afspraak inplannen.

Er zijn verschillende consulten mogelijk. Afspraken zijn altijd met paard bij ons op locatie (Reek, Noord-Brabant), met uitzondering van het telefonisch consult. Voor je een consult in de agenda kunt vastleggen, heb je een bestelnummer nodig. Dit verkrijg je, zodra je het consult online hebt betaald. In de bevestigingsmail vind je het bestelnummer. Per consult zijn er aandachtspunten ter voorbereiding.

Hoefconsult

Dit uitgebreide consult op afspraak is bedoeld voor bijvoorbeeld een second opinion, of een eerste beoordeling voorafgaand aan het starten van een traject met het doel een betere hoefgezondheid. Het kan ook een afspraak zijn waarin we een plan van aanpak voor standscorrectie van een veulen maken, of een consult waarin je tips en aanwijzingen krijgt wanneer je de hoeven van je paard zelf bekapt. Lees hier meer over het hoefconsult.

Hoefschoenen pasconsult

Wil je hoefschoenen laten aanmeten bij je paard, pony of ezel? Boek dan zelf online de afspraak. Voorafgaand aan het hoefschoenenpasconsult moeten de hoeven correct bekapt zijn. Lees hier meer over het pasconsult.

Vervolgafspraak vaste klanten

Ben je bij ons geweest voor een hoefconsult en wil je een vervolgafspraak plannen? Dat kan! Ook voor vaste klanten is er de mogelijkheid een afspraak in te plannen.