Hoefspecialist Laura Kik

Sinds de zomer van 2022 maakt Laura Kik deel uit van het HoofWear team. Na het behalen van haar diploma Hoefspecialist aan Centrum voor Hoefgezondheid is zij bij HoofWear gestart.

 

Samen met Klaas Feuth is Laura verantwoordelijk voor zowel de paarden die in onze Hoefrevalidatie zijn opgenomen, als de consulten die je bij HoofWear kunt inplannen.

 

Je kunt bij Laura terecht voor een deskundig hoefschoenenpasconsult. Daarnaast is het mogelijk om de hoeven van je paard door Laura te laten bekappen, bijvoorbeeld om je paard te begeleiden in de overgang van hoefijzers naar blote hoeven.

 

Laura helpt je ook graag met telefonische vragen en advies op afstand. Mocht je tijdens het zelf passen van de hoefschoenen die je hebt aangeschaft bij HoofWear vragen hebben over de pasvorm dan kun je een belmoment met Laura inplannen zodat zij met je mee kan denken.


Hoefspecialist Laura Kik bekapt bij HoofWear Hoefspecialist Laura Kik is using the Hoofboss to trim a horse Hoefspecialist Laura Kik gebruikt Unique-horn Hoof Repair Wax bij een hoefrevalidatie paard

Afspraak plannen

Wil je een hoefschoenen pasconsult door Laura Kik of Klaas Feuth inplannen Plan hier een pasconsult

Wil je jouw paard door Laura laten bekappen plan dan hier een intake consult
Wil je een vervolg consult bij Hoefspecialist Laura Kik inplannen, plan dan hier het consult

Heb je bij ons hoefschoenen gekocht en wil je telefonisch advies eventueel middels video bellen? Plan dan hier jouw afspraak.