MultiFlex Gold

Vloeibaar kruidensupplement zonder dierlijke bijproducten ter ondersteuning van soepele gewrichten en spieren. Ondersteunt een gezonde bloedcirculatie bij paarden die bevattelijk zijn voor hoefbevangenheid.

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Hilton Herbs
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Vanaf € 43,79 € 40,17

Vloeibaar kruidensupplement zonder dierlijke bijproducten ter ondersteuning van soepele gewrichten en spieren. Ondersteunt een gezonde bloedcirculatie bij paarden die bevattelijk zijn voor hoefbevangenheid.

 

Om gezond oud te kunnen worden, is het van belang om gezonde, beweeglijke gewrichten, en bindweefsel te behouden. Daarnaast moet extra aandacht worden besteed aan een goed functionerende spijsvertering, lever en nieren. Onafhankelijk van de leeftijd van je paard of pony of het activiteitsniveau kunnen kruiden je paard ondersteunen op het vlak waar dit het meest nodig is: gewrichten, spijsverteringsfuncties en een gezond immuunsysteem. Probeer een van onze kruidensupplementen speciaal ontwikkeld om de beweging en het ouder wordende paard te ondersteunen.

 

Het pure vloeibare kruidensupplement MultiFlex Gold is geschikt voor paarden en pony’s die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid en helpt een natuurlijke ontstekingsremmende reactie op verwondingen te ondersteunen. Daarbij helpt MultiFlex Gold om gewrichten soepel en gezond te houden en ondersteunt het een efficiënt bewegingsapparaat, gezond bindweefsel, goede bloedcirculatie en optimale beweeglijkheid. MultiFlex Gold bevat geen dierlijke bijproducten zoals glucosamine of chondroïtine.

Deze snel werkende vloeibare formule is zeer geschikt voor eenvoudig voeren aan kieskeurige eters. Wanneer nodig, kan de kruidentinctuur met een spuitje direct in de mond worden toegediend. MultiFlex Gold bevelen we aan om het natuurlijke ontstekingsremmende afweersysteem van je paard of pony te helpen ondersteunen, terwijl gezonde, sterke, soepele gewrichten, bindweefsel, circulatie en optimale mobiliteit worden onderhouden.

 

Dit vloeibare supplement is een economisch interessanter oplossing voor grotere paarden, of wanneer meerdere paarden tegelijkertijd het supplement krijgen.

 

Ingrediënten: Duivelsklauw, Haagdoorn, Moerasspirea, Mariadistel, Brandnetel, Kleefkruid, Selderij, Paardenbloem, Appelazijn.

 

Aanbevolen dosering:

Stokmaat:

Tot 128cm – Dagelijks 2 x 5 ml

128-148cm – Dagelijks 2 x 10 ml

148-158 cm – Dagelijks 2 x 12,5 ml

158-168 cm – Dagelijks 2 x 15 ml

168 cm en groter – Dagelijks 2 x 15 – 20 ml

 

Verkrijgbaar in: 1 liter en 3 liter flessen. Een 1 liter fles is voor een paard van 1.68m voldoende voor ongeveer 33 dagen wanneer wordt uitgegaan van de aanbevolen dosering van 30 ml per dag.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MultiFlex Gold
Uw waardering