Hoefspecialist Klaas Feuth is het gezicht achter HoofWear, dankzij zijn ervaring is HoofWear niet enkel een online winkel maar een online speciaalzaak!

15 jaar geleden begon Klaas Feuth als één van de voortrekkers van het ‘natuurlijk bekappen’ in Nederland. In de traditionele hoefsmederij was op dat moment nog nauwelijks ruimte voor het idee dat een paard ook zonder hoefijzers ingezet kan worden voor diverse doeleinden in recreatie en sport. Het afgelopen decennium is hierin een grote verschuiving te zien. Steeds meer paardeneigenaren vragen zich af of het hoefijzer wel de enige oplossing is voor hun paard. Over de jaren is Klaas Feuth zich steeds meer gaan specialiseren in hoefproblemen en de behandeling van deze problemen. Dit vanuit de visie: op blote voeten als het kan, bescherming toepassen wanneer nodig

"Barehoof blijft natuurlijk het allerbeste, maar wanneer bescherming dan toch nodig is kies dan voor hoefschoenen! 

Wij zijn ons bewust dat hoefschoenen, het kiezen van het juiste model en de juiste maat voor u misschien niet heel gemakkelijk is daarom kunt u altijd met ons contact opnemen, een uitstekende en professionele aanpak voor al uw vragen is bij ons vanzelfsprekend. Daarbij staat het welzijn van uw paard altijd voorop."

Vanuit ons magazijn leveren wij dagelijks hoefschoenen naar consumenten, passers en andere professionals in voornamelijk Nederland, België en Frankrijk.

De support gaat hier bijna dag en nacht door, waardoor u snel geholpen kunt zijn, echter ‘s avonds en in het weekend gaat het toch iets rustiger aan, zodat we gedurende de week weer 100% onze aandacht erbij kunnen houden, want we willen u graag van het allerbeste advies voorzien.


Franstalige klantenservice

Je m’appelle Olivia Magniant, j’étudie le commerce international à Paris et suis une vraie passionnée de chevaux et du monde équestre. Après deux mois de stage au sein de HoofWear je m’occupe maintenant du service clientèle français en contact avec un professionnel du sabot. Je serais heureuse de vous aider et de répondre à toutes vos questions alors n’hésitez pas !