Renegade Pulley Button

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Renegade
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Vanaf € 8,50 € 7,02

Vervangende katrolknop (één per verpakking) voor Renegade® - Classic en Renegade® - Viper® hoefschoenen. Dit onderdeel houdt de kabel vast in de Heel Captivator. Eén compleet onderdeel per pakket met twee helften en een roestvrijstalen schroef. Voor elke hoefschoen zijn twee complete onderdelen nodig, vier per paar.

Voor Vipers® zijn er twee typen, generatie 1 en generatie 2. Generatie 1 wordt nog steeds in de fabriek geïnstalleerd op maat B Viper® Heel Captivators en kan nodig zijn voor sommige oudere maat D Heel Captivators. Generatie 2 is al enige tijd geïnstalleerd op hielcaptivators van maat D en is dat altijd geweest voor maat F. Binnenkort zullen ook katrollen van generatie 2 worden geïnstalleerd op maat B om generatie 1 volledig uit te faseren, maar generatie 1 blijft hier beschikbaar voor blijvende ondersteuning.

U kunt precies bepalen welke generatie Viper® katrol u nodig heeft door de gatdiameter in de captivator te meten, waar 11 mm (ongeveer een cm) gat generatie 1 nodig heeft en 7mm (iets meer dan een halve cm) de generatie 2.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Renegade Pulley Button
Uw waardering