Scoot Mud Strap (1 pair)

De Mud Strap biedt extra veiligheid bij het rijden in extreme omstandigheden zoals diepe modder en ruig terrein. De Scoot Mud Strap is niet bedoeld om slecht passende (te grote) Scoot Boots passend te maken. Het is belangrijk dat je de juiste maat Scoot Mud Strap kiest. 

Meer informatie
Per: Per Paar
Merk: Scootboot
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Vanaf € 22,95 € 18,97

Waar is de Scoot Mud Strap voor bedoeld?

De Scoot Mud Strap is een aanvullend accessoire voor ruiters die graag extreme situaties opzoeken. De Mud Strap is de perfecte aanvulling op je Scoot Boots om extra veiligheid te geven wanneer je met je paard door diepe modder en over ruig terrein rijdt.

De Scoot Mud Strap kan ook helpen tegen het uittrappen van de Scoot Boot wanneer je paard tijdens het rijden met zijn achterhoeven de voorschoenen raakt.

 

Gemaakt van extreem robuust thermoplastisch urethaan (TPU), is de Scoot Mud Strap ontworpen om uit te rekken wanneer er trekkracht op komt te staan. Mits correct bevestigd heeft de Scoot Mud Strap geen invloed op de koot van je paard.

 

Waar is de Scoot Mud Strap NIET voor bedoeld?

De Scoot Mud Strap is niet bedoeld om slecht passende Scoot Boots beter te laten passen. Zijn je Scoot Boots te groot? Dan gaat een Mud Strap niet helpen. Als je twijfelt over de juiste maat hoefschoenen, neem dan contact op met HoofWear: we kijken graag even met je mee.

 

Wat zit er in de verpakking?

2 Scoot Mud Straps

2 Scoot Mud Strap sleeves

Welke maat Scoot Mud Straps heb ik nodig?

Mud Strap maattabel
Maat Past bij Scoot Boot maat
XXS 00,0
XS 1,2
S 3,4
M 5,6
L 7
XL 8
XXL 9


Let op: het zou kunnen dat de juiste maat Scoot Mud Strap niet helemaal overeen komt met de maat van de Scoot Boots die je hebt. Dit heeft te maken met de vele verschillen in hoefvorm. Je kunt een Scoot Mud Strap zelf nog 10mm verlengen: hierdoor wordt hij een maat groter. Dat kun je doen door het thermoplastic te verwarmen en op te rekken.

Hoe weet je of je de juiste maat Scoot Mud Strap hebt?

De Scoot Mud Strap moet mooi aangesloten zitten. Je moet er redelijk gemakkelijk een vinger achter kunnen zetten. Kan dat niet en zit hij te strak, dan is de Scoot Mud Strap een maat te klein en kan hij schuurplekken veroorzaken. Kun je de Scoot Mud Strap daarentegen gemakkelijk naar de kroonrand toe trekken, dan is hij te groot en zal hij wanneer er enige spanning op komt staan gemakkelijk van de hoef glijden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scoot Mud Strap (1 pair)
Uw waardering