Scoot Boot

Scoot Boot

Verkocht per paar

De Scoot Boot is de nieuwste innovatie in hoef boot technologie succesvol door de eenvoud. 

Ontwikkeld door de uitvinder van de Old Mac's in 1998.

Sinds de 1998 zijn er veel nieuwe modellen schoenen op de markt gekomen, de een nog hipper dan de ander. Nadeel van de meeste nieuwe schoenen is dat zij snel zwaar, lomp, nat en klef worden in gebruik. De scootboot niet, deze is gemaakt van zeer sterk thermoplastisch urethaan (TPU), en blijft slank en makkelijk schoon te maken.
 

In tegenstelling tot andere hoef schoenen, Scoot Boot is makkelijk aan te trekken. Er is geen klittenband dat verstopt kan worden met modder, haren en ander vuil en er zijn geen kabels die aan kunnen breken. Vanwege hun gebruiksgemak, zal eenieder van de zeer jong tot zeer oud geen moeite hebben met het aantrekken van de scootboots.
 
De Scoot Boot passen ook meer hoef vormen dan veel andere schoenen op de markt. Of hoef van uw paard is nu langer  is dan breed of breder dan lang, de Scoot Boot zal u een zeer veilige pasvorm te geven.

De schoenen worden geleverd met gratis trail gaiter, eventueel hebben we ook de vernieuwde Endurance Gaiter packs verkrijgbaar

 Door de opening aan de voorkant is de kans op draaien zeer klein
 Zeer lichtgewicht hoefschoen
 De achterkant is open, water verlaat de schoen makkelijk
 Gratis extra hardware en gaiter
 Alleen geschikt in combinatie met "natuurlijk bekappen"

 De achterkant kan bij paarden met een gevoelige huid irritatie veroorzaken, gebruik hiervoor de gaiter

Alleen geschikt voor normale hoefvorm zonder flares etc.
Inlopen is noodzakelijk

Toen ik voor het eerst hoorde over deze schoenen was ik verrast, de maker is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een veel verkochte schoen; de Old Mac, deze is later door easycare verbeterd en aangepast naar eerst de Old Mac G2 en later de New Mac. De Scootboots zagen er in mijn ogen erg anders uit, ik had mijn bedenkingen over de bandjes. Toen de eerste zending binnen kwam dacht ik eerlijk dat het niets was. Echter tijdens het testen door ons en een aantal testruiters is mijn idee omgeslagen. Ik zie veel in deze super lichtgewicht schoenen.
Zoals vaak bij hele nieuwe schoenen zien we in het begin wat kinder ziektes, maar die zijn snel opgelost bij de Scootboots. Het oudere model had neopreen aan de achterzijde, deze veroorzaakte no al eens irritaties en liet onder natte omstandigheden los. Het nieuwe model heeft wat zachter kunststof bij de hielen en door het verzinken van de schroeven en het meeleveren van een gratis gaiter is het neopreen niet meer nodig.
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed


Een vraag stellen

Wanneer u hulp nodig heeft bij het selecteren van de juiste maat kunt u foto's maken van de hoeven en ons deze sturen per mail of wahtaspp:
 info@hoofwear.com
+31650822432

HoofWear.com voordelen

Meer dan 14 jaar ervaring
Vriendelijke en professionele service
Zeer ruime keuze
Grootste voorraad - snelle levering
Achteraf betalen mogelijk

 

  • Merk: Scootboot
  • Model: scootboot
  • Samenstelling: Per paar
  • €170,00
  • Excl. BTW: €140,50

Beschikbare opties: