Senior Horse 1kg

Speciaal samengesteld puur kruidensupplement voor oudere paarden. Senior Horse ondersteunt de spijsvertering, een gezonde bloedcirculatie, soepele spieren en gewrichten en gezonde lever en nierfunctie.

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Hilton Herbs
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
€ 35,94 € 32,97

Speciaal samengesteld puur kruidensupplement voor oudere paarden. Senior Horse ondersteunt de spijsvertering, een gezonde bloedcirculatie, soepele spieren en gewrichten en gezonde lever en nierfunctie.

 

Speciaal voor de ouder wordende generatie, zowel bij dieren als mensen, kunnen kruiden en complementaire geneeskunde vele oplossingen bieden. We willen onze ouder wordende paarden de beste verzorging geven om hen zo fit, gezond en mobiel mogelijk door hun oude dag te loodsen. Ons Senior Horse supplement helpt het hart, de lever, nieren, het spijsverteringssysteem, de luchtwegen, het immuunsysteem, het lymfesysteem en circulatiestromen te ondersteunen om deze te helpen zo effectief mogelijk te functioneren.

 

Senior Horse is een uniek kruidensupplement dat geschikt is voor paarden die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid (laminitis). Senior Horse bevat meidoorn (haagdoorn) om een gezond werkend hart te ondersteunen, moerasspirea, kamille en selderijzaad om de spijsvertering, gezondheid van de gewrichten en de mobiliteit te ondersteunen, mariadistel en klit ter ondersteuning van een normale lever- en nierfunctie door het helpen efficiënt gifstoffen en afvalstoffen uit het bloed te verdrijven. Ook bevat Senior Horse ginkgo en rozemarijn ter ondersteuning van een gezonde bloedsomloop, vooral in de ledematen.

 

Senior Horse kan goed gecombineerd worden met Hilton Herbs’ Cush X.

 

Ingrediënten: Mariadistel, Moerasspirea, Haagdoorn, Kamille, Rozemarijn, Selderij, Ginkgo, Klit.

 

Aanbevolen dosering:

Stokmaat:

Tot 128cm – Dagelijks 1 schepje

128-148cm – Dagelijks 2 schepjes

148-158 cm – Dagelijks 3 schepjes

158-168 cm – Dagelijks 4 schepjes

168 cm en groter – Dagelijks 4 – 5 schepjes

De aanbevolen dosering bij voorkeur over twee maaltijden per dag verspreiden.

 

Verkrijgbaar in: 1 kg verpakking. Over het algemeen is een 1 kg verpakking voldoende voor ongeveer 3-4 weken, uitgaand van een paard van ongeveer 1.60m. Dit kan per product licht verschillen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Senior Horse 1kg
Uw waardering