Shake no more gold

Doet precies wat de naam zegt! Speciaal samengesteld kruidensupplement voor een normale, gezonde natuurlijke weerstand tegen allergenen in de lucht, zoals pollen in de lente en zomer.

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Vanaf € 47,66 € 43,72

Doet precies wat de naam zegt! Speciaal samengesteld kruidensupplement voor een normale, gezonde natuurlijke weerstand tegen allergenen in de lucht, zoals pollen in de lente en zomer.

 

Paarden hebben steeds vaker last van pollen afkomstig van in bloei staande gewassen. Ook de verslechterende luchtkwaliteit kan leiden tot problemen met de luchtwegen. Paarden kunnen dan overmatig met hun neus gaan schuren. De oplossing wordt vaak gezocht in een neusnetje. Met Shake no More help je je paard door zijn luchtwegen te ondersteunen om een natuurlijke weerstand op te bouwen en te behouden tegen luchtwegirritaties.

 

Shake no More is een natuurlijk kruidensupplement voor paarden die in de lente en zomerperiode last hebben van geïrriteerde luchtwegen door allergenen in de lucht. Shake no More ondersteunt een gezonde ademhaling en sinusfunctie en zorgt voor een gezonde immuunrespons op irriterende stoffen in de lucht.

 

Ingrediënten: Echinacea purpurea wortel, Duivelsklauw wortel, Glidkruid, Ogentroost, Brandnetel, Kamille bloemen, Kutki (Picrorhiza Kurroa), Appelazijn.

 

Aanbevolen dosering:

Stokmaat:

Tot 128cm – Dagelijks 2 x 5 ml

128-148cm – Dagelijks 2 x 10 ml

148-158 cm – Dagelijks 2 x 12,5 ml

158-168 cm – Dagelijks 2 x 15 ml

168 cm en groter – Dagelijks 2 x 15 – 20 ml

 

Verkrijgbaar in: 1 liter, 3 liter en 5 liter flessen

Een fles van 1 liter is voor een paard van 1.68m voldoende voor ongeveer 33 dagen, uitgaande van een dosering van 30 ml per dag.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shake no more gold
Uw waardering