SPARROW CannaHorse® Organic Hemp Seed Pellets 800g

De biologische hennepzaadkorrels ontstaan door het persen van de olie uit de hennepzaden. Het zijn echt vitale voedingsbommen en:

 • zijn rijk aan essentiële omega-vetzuren
 • bevatten het zelden voorkomende gamma-linoleenzuur
 • bevatten van nature waardevolle plantaardige eiwitten
 • ondersteunen de stofwisseling en de spijsvertering
 • versterking van de afweer en het immuunsysteem
 • dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht

Inhoud: 800g

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
€ 10,95 € 9,05

Hennepzaadbrokken voor paarden - 100% natuurlijk en vol essentiële voedingsstoffen

De SPARROW CannaHorse® biologische hennepzaadbrokken zijn van nature rijk aan belangrijke aminozuren, vetzuren, eiwitten, mineralen, vitamines en sporenelementen en bevatten een hoog gehalte aan omega-vetzuren, "complete" eiwitten en hoogwaardige plantaardige vezels. Ze bevatten ook extreem goed verdragen vezels. De pellets zijn licht verteerbaar, ondersteunen de opname van voedingsstoffen en verhogen de mentale focus.

In tegenstelling tot de hennepbladeren en hennepbloemen bevatten het hennepzaad en zijn producten praktisch geen THC en geen CBD of andere cannabinoïden. De hennepzaadkorrels hebben dus geen bedwelmende werking en maken je niet "high".

De biologische hennepzaadkorrels blijken erg lekker te zijn en worden ook goed gegeten door kieskeurige paarden.

Ze ondersteunen het immuunsysteem, de stofwisseling, de spieropbouw en het uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen. Daarnaast ondersteunt de natuurlijke vezel de spijsvertering en het maagdarmkanaal. Ze zijn licht verteerbaar, ondersteunen de opname van voedingsstoffen en verhogen de mentale focus. De vetzuren in de biologische hennepzaadkorrels zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

Gamma-linoleenzuur

Gamma-linoleenzuur (GLA) is een van de meest waardevolle vetzuren ter ondersteuning van het immuunsysteem. Het komt voornamelijk voor in moedermelk. Hennep is een van de weinige natuurlijke bronnen van GLA. In voldoende hoeveelheden kan GLA de teint en vacht aanzienlijk verbeteren. Bovendien activeert de GLA het stofwisselingsproces behoorlijk aanzienlijk, wat een effect kan hebben op een gezonde hormonale balans.

Een tekort aan GLA kan leiden tot diverse problemen zoals vroegtijdige veroudering, spijsverterings- en huidproblemen. Het is daarom belangrijk om het dier voldoende hennepzaadkorrels te geven. Bij voorkeur elke dag.

Hennepzaadkorrels bevatten ook vitamine E en vitamine A (caroteen). Dit zijn antioxidanten die het immuunsysteem helpen bij het bestrijden van schade door vrije radicalen. Vrije radicalen ontstaan wanneer het paard gifstoffen binnenkrijgt uit vaccins, chemicaliën, pesticiden, bewerkte voedingsmiddelen en vervuiling. Ze veroorzaken oxidatieve stress in het paardenlichaam en beschadigen cellen, eiwitten en DNA. Antioxidanten helpen de vrije radicalen onder controle te houden en bevorderen zo de gezondheid.

Andere voordelen in één oogopslag

 1. Uitstekende bron van linolzuur: hennepzaadpellets bevatten een hoog aandeel van het essentiële omega-6-vetzuur, waarvan de naam linolzuur (LA) is. Linolzuur is een meervoudig onverzadigd vetzuur en is het belangrijkste omega-6-vetzuur voor dieren omdat het wordt gebruikt om andere omega-6-vetzuren te maken. Omdat dieren deze zelf niet kunnen aanmaken, moeten ze ze met hun voer binnenkrijgen. Linolzuur is ook bijzonder belangrijk voor de gezondheid van de paardenhuid en vacht, omdat het de huid waterdoorlatend maakt.
 2. Zeer licht verteerbaar: de hennepplant zit vol vezels. Dit is goed nieuws voor paarden, vooral voor paarden met spijsverteringsproblemen die al moeite hebben om voedingsstoffen uit hun dieet te halen en te verteren.
 3. Bevat waardevolle eiwitten: hennep bevat meer eiwitten dan welke andere plantaardige bron dan ook, met uitzondering van soja. Hennep is echter een veel betere keuze dan soja vanwege de enorme problemen met het voeren van soja aan dieren, waaronder voedselintoleranties. Hennep kan tot 33 g proteïne per 100 g zaden bevatten!
 4. Boordevol vitamines en antioxidanten: Hennep bevat de mineralen calcium, magnesium, ijzer en zink, vitamine E, B-vitamines (inclusief foliumzuur) en een verscheidenheid aan antioxidanten. Hennep is ook de enige bekende plantaardige voedingsbron die vitamine D3 levert.
 5. Gastro-intestinale ondersteuning: hennep biedt nuttige vezels die kunnen helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het maagdarmkanaal en het spijsverteringsproces helpen reguleren.
 6. Ondersteuning van de gezondheid van het hart: Studies bij dieren en mensen hebben aangetoond dat hennepzaden een gezond cardiovasculair systeem kunnen bevorderen vanwege hun gehalte aan plantaardige vezels, eiwitten en gezond vet.

De biologische hennepbrokken zijn gemaakt van 100% hennepnoten en bevatten geen toevoegingen of vulstoffen. De pellets ontstaan tijdens de productie van de hennepzaadolie.

Ze ondersteunen het immuunsysteem, de stofwisseling, de spijsvertering, de spieropbouw en het uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen. Daarnaast ondersteunt de natuurlijke vezel de spijsvertering en het maagdarmkanaal. Ze zijn licht verteerbaar, ondersteunen de opname van voedingsstoffen en verhogen de mentale focus. De vetzuren in de biologische hennepzaadkorrels zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

Samenstelling

100% hennep (perskoek gemaakt van hennepzaden) van gecontroleerde biologische teelt uit de Allgäu en Oberschwaben.

Analytische componenten

Ruw eiwit 32,1%; Ruw vet 8,4%; Ruwe celstof 26,1%; Ruwe as 6,9%

Omega-3-vetzuren 15,0 g / kg; Omega-6-vetzuren 48,1 g / kg; Linolzuur 45,1 g / kg; alfa-linoleenzuur 14,0 g / kg; gamma-linoleenzuur 2,96 g / kg; THC <0,0%

Het product is onderhevig aan natuurlijke schommelingen.

Dagelijks voedingsadvies

14 - 22 g per 100 kg lichaamsgewicht

Dit zijn richtlijnen. Begin 3-4 dagen met de helft van het vermelde bedrag. Verhoog vervolgens tot de aanbevolen dosering. Indien nodig kan de aanbevolen hoeveelheid iets worden verhoogd.

Zorg altijd voor voldoende vers water.

Aanvullend voer is geen vervanging van een gezond en soortspecifiek dieet, wat erg belangrijk is voor uw paard.

Droog en beschermd tegen licht bewaren


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SPARROW CannaHorse® Organic Hemp Seed Pellets 800g
Uw waardering