Ticks-Off Spray

Te glad voor teken! Pesticidevrije spray voor paarden en honden die de vacht te glad voor teken maakt. Met prettige lavendelgeur.

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Hilton Herbs
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
€ 29,95 € 24,75

Te glad voor teken! Pesticidevrije spray voor paarden en honden die de vacht te glad voor teken maakt. Met prettige lavendelgeur.

Houd je van je dier? Zeg dan NEE tegen pesticiden voor op je dier en zeg JA tegen Ticks-Off Spray!

TICKS-OFF is een ultra-effectieve formule die volledig pesticidenvrij is. Eenvoudig aan te brengen. Deze spray-conditioner is geschikt voor zowel paarden als honden en maakt hun vacht letterlijk te glad voor teken!

Na slechts één toepassing van TICKS-OFF merk je een onmiddellijke vermindering van het aantal teken op je paard en hond. Herhaalde toepassing verbeteren de effectiviteit van het product.

Ticks-Off spray:

  • Werkt onmiddellijk en maximaal een week;
  • Is olievrij en laat geen residu achter;
  • Sneldrogend;
  • Een veilige en effectieve manier om je dieren tekenvrij te houden

 

Ingrediënten: bevat gedeïoniseerd water, glycerine, propanediol, emulgerende was,   polysorbaat 20, Lavendel olie, phenoxyethanol, dimethicone, kaliumsorbaat.

 

Gebruik:

VOOR DE BESTE RESULTATEN: Ticks-Off is het meest effectief bij een recent afgespoeld/ gewassen dier. Niet toepassen waar het zadel of de singel van je paard wordt vastgemaakt.

Breng Ticks-Off aan op een schone vacht, manen en staart van je paard of hond. Spray een aantal keren zodat het haar vochtig is. Gebruik daarna je hand of een borstel in de haargroeirichting om de spray te verdelen over de vacht. Even laten drogen voordat je aan extra verzorging begint. Breng de spray telkens wanneer je op pad gaat opnieuw aan.

 

Verkrijgbaar in: 946 ml sprayflacon

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ticks-Off Spray
Uw waardering