Verzending

Dagelijks rond 15:00 komt DHL hier de door ons klaargezette pakjes ophalen, normaal gesproken worden ze dan de volgende dag bij u bezorgd ongeacht of u in Nederland of België woont. Klanten in andere landen moeten helaas iets langer wachten.

Regelmatig leveren wij ook bestellingen die na 15:00 nog bij ons binnen zijn gekomen diezelfde dag nog bij PostNL af, zodat bestellingen die na 15:00 binnengekomen zijn ook vaak nog dezelfde dag verzonden worden!

U krijgt automatisch een mail wanneer wij uw bestelling klaar hebben gezet, en wanneer DHL of PostNL het pakket later op hun locatie weer scant krijgt u weer een e-mail met traceer code.

De kosten voor een verzending van een paar hoefschoenen binnen Nederland en België nemen wij voor onze rekening, andere verzendingen kosten €6.55

Wij hebben een zeer grote voorraad, maar soms komt het helaas voor dat net de maat of de kleur schoenen die u besteld niet op voorraad zijn, we doen dan ons uiterste best om de schoenen alsnog zo snel mogelijk bij u te krijgen. gemiddeld lukt dat ons nog binnen 3 werkdagen!


Heeft u heel veel haast neem dan contact met ons op, wij werken ook samen met een spoed service waardoor we een bestelling vaak nog dezelfde dag kan afleveren.
Ook behoort afhalen op afspraak in de winkel in Uden tot de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen over de verzending? neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag!