hoof boss discs

Vanaf € 9,95 € 8,22

RED COARSE GRIT POWER RASP

De Red Coarse Grit Power Rasp is een afgeronde stalen schijf met een diameter van 50 mm en bedekt met een hardmetalen MCM verhoogde korrel. De rode schijf is ontworpen om te worden gebruikt na het bekappen van uw paard met de 4 of 8 -tanden schijf om de hoefwand en zelfs de zool glad af te werken. Je zult zien dat de rode schijf op dezelfde manier werkt als je hoefrasp. Al onze schuurschijven zijn ontworpen om de opbouw van warmte op de hoef te voorkomen. Als er zich materiaal op de schijf ophoopt, kan het afval gemakkelijk worden verwijderd met een kleine propaanbrander, een messing metalen borstel en een reinigingsmiddel.

YELLOW MEDIUM GRIT RASP

De Yellow Medium Grit Rasp is een afgeronde stalen schijf met een diameter van 50 mm en bedekt met een hardmetalen MCM grit. De gele schijf is ontworpen als een schurende trimschijf met een agressiviteit die tussen onze meest agressieve rode schijf en de minst agressieve granaatschijf valt. Al onze schuurschijven zijn ontworpen om de opbouw van warmte op de hoef te voorkomen. Als er zich materiaal op de schijf ophoopt, kan het afval gemakkelijk worden verwijderd met een kleine propaanbrander, een messing metalen borstel en een reinigingsmiddel.

GARNET FINE GRIT RASP

De Garnet Fine Grit Rasp is een afgeronde stalen schijf met een diameter van 50 mm en bedekt met een hardmetalen SSG-korrel. De granaatschijf is ontworpen als een Miniatuur paarden-trimschijf, maar kan ook worden gebruikt in combinatie met de 4-tands kettingschijf als een polijstschijf. De granaatschijf is ook geweldig om te gebruiken op jonge paarden die hun eerste trim ervaren. Al onze schuurschijven zijn ontworpen om de opbouw van warmte op de hoef te voorkomen. Als er zich materiaal op de schijf ophoopt, kan het afval gemakkelijk worden verwijderd met een kleine propaanbrander, een messing metalen borstel en een reinigingsmiddel.

BLUE MEDIUM GRIT DISC

De Blue Medium Grit Disc is een platte stalen schijf met een diameter van 50mm en bedekt met een hardmetalen CG-korrel. De schijf is ontworpen om hoefmateriaal door slijtage te verwijderen. De blauwe schijf is het meest geschikt voor de hoeven van de meeste geiten, schapen en varkens van gemiddelde grootte die regelmatig worden onderhouden. Al onze schuurschijven zijn ontworpen om de opbouw van warmte op de hoef te voorkomen. Als er zich materiaal ophoopt op de schijf, kan het afval eenvoudig worden verwijderd met een kleine propaanbrander, een metalen metalen borstel en een reinigingsmiddel.

GREEN “V” GROOVE DISC

De groene "V" -groefschijf is een platte stalen schijf met een diameter van 50 mm en bedekt met een hardmetalen SSG-korrel. De groene "V" -groefschijf is ontworpen om zowel de vlakke kant als de rand van de schijf te gebruiken. Wanneer het op zijn vlakke kant wordt gebruikt, wordt het een schuurschijf met een matige agressiviteit. Bij gebruik op zijn zijkant maakt de schijf een gleuf of snede en wordt deze gebruikt voor dingen zoals het krassen van de hoefwand als onderdeel van een hoefresectie, het verwijderen van zandscheuren en witte lijn. Al onze schuurschijven zijn ontworpen om de opbouw van warmte op de hoef te voorkomen.

SILVER COARSE GRIT DISC

De Silver Grof Grit Disc is een platte stalen schijf met een diameter van 50 mm  en bedekt met een zwaar wolfraamcarbide CG-grit. De Silver Disc is de meest agressieve schuurschijf die we hebben. Deze schijf is ontworpen voor de zwaarste hoeven of dieren die zelden worden getrimd en lange, onhandelbare hoeven hebben overwoekerd bij zowel geiten als schapen. Al onze schuurschijven zijn ontworpen om de opbouw van warmte op de hoef te voorkomen. Als er zich materiaal op de schijf ophoopt, kan het afval gemakkelijk worden verwijderd met een kleine propaanbrander, een messing metalen borstel en een reinigingsmiddel.

In de gevallen waarin onze meest agressieve schuurschijf moeite heeft om de klus te klaren, raden we aan om naar de 8-tands kettingschijf te kijken. Het is de snelste en meest agressieve trimschijf die we hebben voor geiten, varkens en schapen.

GOLD FINE GRIT DISC

De Gold Fine Grit Disc is een platte stalen schijf met een diameter van 50mm en bedekt met een hardmetalen CG-korrel. De Gold Disc heeft een fijne korrel waarmee je zacht hoefmateriaal kunt weg trimmen. De Gold Disc is een must-have als je miniatuurdieren bezit of voor bekappen van babydieren. De schijf wordt ook gebruikt om de laatste hand te leggen aan alle showdieren, geiten, schapen en varkens. Al onze schuurschijven zijn ontworpen om de opbouw van warmte op de hoef te voorkomen. Als er zich materiaal ophoopt op de schijf, kan het afval eenvoudig worden verwijderd met een kleine propaanbrander, een metalen metalen borstel en een reinigingsmiddel.

60/120 GRIT FLAP DISC SANDER

Onze hoogwaardige 60- of 120 grit lamellenschijf met een diameter van 50 mm is een zeer veelzijdig hulpmiddel dat op voorzijde wordt gebruikt en wordt gebruikt voor verschillende toepassingen - van het verwijderen van materiaal tot slijpen, polijsten en afwerken.

4 – TOOTH CHAIN TRIMMING DISC

De kettinzaagschijf met 4 tanden bestaat uit een ketting met een diameter van 50mm met 4 tanden bedekt met wolfraamcarbide en twee gepatenteerde 10 mm montageschijven. De kettingschijf met 4 tanden is het vlaggenschip voor Boss Tools. Er is geen andere ketting schijf agressiever dan de 4 tanden. De kettingschijf is ongelooflijk veelzijdig en maakt het bijsnijden van hoeven eenvoudiger, sneller, soepeler en minder pijnlijk in vergelijking met de traditionele handgereedschappen die worden gebruikt voor het bekappen van hoeven. De kettingschijf met 4 tanden is het meest geschikt voor gebruik bij paarden en koeien. We moedigen het gebruik van een hoefondersteuningssysteem ten zeerste aan om hoefbeweging bij het gebruik van de kettingschijf te minimaliseren.

8- TOOTH CHAIN TRIMMING DISC

De kettinzaagschijf met 8 tanden bestaat uit een ketting met een diameter van 50mm met 8 tanden bedekt met wolfraamcarbide en twee gepatenteerde 10 mm montageschijven. De kettingschijf maakt het trimmen van hoeven eenvoudiger, sneller, soepeler en minder pijnlijk in vergelijking met traditionele hoefgereedschap. De kettingschijf met 8 tanden is het meest geschikt voor gebruik met geiten, schapen en varkens en is ideaal voor het onderhoud van grote kuddes of kuddes dieren. We raden het gebruik van een hoefstand ten zeerste aan om de hoefbeweging te minimaliseren bij gebruik van de kettingschijf.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:hoof boss discs
Uw waardering