Work Sharp Blade Grinding Attachment

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
€ 120,95 € 99,96
Dit uitgebreide opzetstuk voor de Ken Onion Edition van de Knife & Tool Sharpener breidt het scala aan functies van de bandslijpmachine uit en is geschikt voor uitgebreidere revisies en voor alle slijpwerkzaamheden aan messen. Door de veranderlijke geometrie en de instelbare bandhoek van 10° tot 35° kunnen snijkanten van convex tot bijna vlak worden bewerkt. Het kan ook worden gebruikt om aan de contouren van een mes te werken.
Houd er rekening mee dat dit opzetstuk alleen wordt aanbevolen voor ervaren gebruikers, omdat het mes hier niet door een geleider loopt, maar uit de vrije hand naar de schuin vooraf ingestelde band wordt geleid. Een vlakke steun in de nulstand ondersteunt de gebruiker hierbij. De bandsnelheid is 1200 tot 2800 SFM (oppervlakte voet per minuut). Houd er ook rekening mee dat het opzetstuk van de Blade Grinder niet bedoeld is om mesblanks volledig te slijpen.
Geleverd met elk één band (1" x 18") in korrel X65 (equivalent aan P220 grit), X22 (equivalent aan P1000 grit), X4 (equivalent aan P3000 grit), P12.000 micromesh.
Het opzetstuk kan niet alleen worden bediend, de Ken Onion Edition van de Knife & Tool Sharpener van Work Sharp is verplicht.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Work Sharp Blade Grinding Attachment
Uw waardering