Zomerspray Concentraat 10ml

mix je eigen zomer geur spray

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: cdVet
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
€ 19,85 € 16,40


Speciale mix van sterk geurende kruiden oliën geschikt voor gebruik op je paard of om te sprayen op bijvoorbeeld de wanden van de paardenstal. Deze Zomerspray komt jou en je paard vooral in de zomermaanden goed van pas.

Vooral in deze tijd van het jaar, wanneer het warm is en de luchtvochtigheid hoog, zijn er veel stekende en bijtende insecten in de buurt van je paard. Meng de inhoud van het 10ml flesje (of wanneer nodig 2 flesjes) met een liter water. Goed schudden en de Zomerspray is direct klaar voor gebruik.

Het handige van dit concentraat is dat je het kunt gebruiken in je eigen 1 liter sprayfles. Je hoeft dus maar één keer een sprayflacon te kopen en kunt deze daarna steeds blijven bijvullen. Goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu omdat er minder plastic verpakkingen weggegooid hoeven te worden!

Zomerspray is een verzorgingsproduct voor paarden. Het concentraat bestaat uit geconcentreerde geur verbeterende, verzorgende oliën voor gebruik op het paard en in de stalling.

Samenstelling: eucalyptusolie, salieolie, tijmolie, geraniumolie, karwijolie, emulgator.

Aanbeveling voor gebruik:
10 ml Zomerspray concentraat verdunnen met 1 liter water in een sprayfles. Alleen voor uitwendig gebruik. Alleen op een onbeschadigde huid en vacht aanbrengen. Direct contact met de ogen en slijmvliezen vermijden. In stallen is het mogelijk om de stalmuren te besproeien. Bij extreme probleemgevallen kan 20 ml Zomerspray verdund worden met 1 liter water. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Nu met gratis 1 liter sprayfles

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zomerspray Concentraat 10ml
Uw waardering